Gânduri – expoziție

Gânduri – expoziție
Gânduri – expoziție

În perioada 26 septembrie – 25 octombrie 2018, Galeria de artă Artut – (artă utilă pentru minte și suflet) organizează in foaierele hotelului Pullman din București, expoziția de artă „GÂNDURI”. 

Artiști participanți: FLORENTINA BAZGAN, IOANA BADEA, ADRIAN BRANEA, ANA RUXANDRA PASCU, CĂTĂLIN IONUȚ POPA, CEZAR SECRIERU, PAULA SLIVINSCHI ȘI ALEXANDRU ZANĂ.

Expoziția GÂNDURI, organizată de galeria mobilă Artut la Hotel Pullman este cea de a doua expoziție organizată la hotel Pullman. Vernisajul va avea loc miercuri 26 septembrie la ora 18.30.

„Această expoziție se numește simplu GÂNDURII. Am ales acest titlu pentru că am vrut să subliniez faptul că un artist plastic este sensibil la tot ceea ce se întâmlpă în jurul său și se exprimă prin imagine, gândurile sale sunt imagini care la rândul lor ne pun pe gânduri. Tocmai de aceea etichetele tablourilor nu au titluri, ele menționează doar numele artistului" a declarat Maria ALEXE una dintre curatorii acestui eveniment.

Ioana BADEA cel de al doilea curator, ea însăși pictoriță a declarat: „Atunci când privitorul vede în lucrarile mele cevaul acela care-i da o stare de bine și îl determina sa își dorească sa le revadă pot spune ca am o satisfacție enorma deoarece am reușit sa transmit puțina bucurie. Vă invităm la vernisajul acestei expoziții să admirați lucrările artiștilor și să mergeți cu gândul acolo unde vă duc aceste picturi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel