Gabriel Coveșeanu, ''Cove'', noul manager al Teatrului ''Ion Creangă''

Cove
Cove

Actorul Gabriel Coveșeanu, cunoscut publicului larg drept ''Cove'', este noul manager al Teatrului 'Ion Creangă'', din București.

Actorul Petre Gabriel Coveşeanu, cunoscut publicului sub numele de Cove, a câştigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Ion Creangă, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Primăriei Capitalei.

Proiectul său de management a obţinut nota 9,17 (nota 9,08 în prima etapă şi 9,25 în a doua etapă). El a fost unicul candidat pentru funcţia scoasă la concurs pe data de 14 noiembrie.

Potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Teatrului Ion Creangă, începând cu data de 7 august Gabriel Coveşeanu a deţinut funcţia de manager interimar al instituţiei, conform dispoziţiei nr. 1.422/10.08.2018, emisă de Primăria Municipiului Bucureşti.

Absolvent al Academiei de Teatru şi Film I.L.Caragiale, Facultatea de Teatru, Gabriel Coveşeanu s-a alăturat echipei Teatrului Ion Creangă în anul 1997, actorul interpretând în cei peste douăzeci de ani petrecuţi pe scenă roluri dintre cele mai diverse, sub îndrumarea unor regizori precum: Cornel Todea, Boris Petroff, Cezarina Udrescu, Attila Vizauer, Sorana Coroamă-Stanca, Theo Herghelegiu sau Octavian Jighirgiu.

În paralel cu activitatea din teatru, s-a remarcat şi în calitate de prezentator TV în emisiuni de divertisment.

Vezi și: Cove - Andreea Marin, întâlnire: Simțim că...

Cove: Sunt cea mai mare vedetă a PRO TV-ului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel