Florin Andone a plecat de la Deportivo. Va juca în Premier League

Florin Andone a renunțat la Deportivo La Coruña. După ce echipa lui Clarence Seedorf a retrogadat în Liga a II-a, fotbalistul român a plecat la o echipă din Anglia, în Premier League.

Fotbalistul român Florin Andone a plecat de la Deportivo La Coruña. Odată cu retrogradarea în Liga a II-a, Andone și-a luat rămas bun de la echipa spaniolă și a plecat în Anglia, la Brighton & Hove Albion FC, club de fotbal care evoluează în Premier League. 

(w670)

Vă mulțumesc tuturor pentru primirea călduroasă. Sunt fericit să mă alătur acestei echipe minunate și sunt încântat să joc alături de noii mei colegi într-o competiție atât de importantă cum este Premier League. O să fac tot ce îmi stă în putință pentru a mă ridica la așteptările voastre și pentru a respecta standardele echipei, a scris Florin Andone pe pagina sa de Instagram. 

Florin Andone a debutat în fotbal pentru prima dată ca senior în sezonul 2010-2011, în Segunda División B. După 8 ani, fotbalistul român, iubit de milioanele de spanioli, a plecat la o echipă din Anglia. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel