Florentina Fântânaru, despre Florina Cercel: L-a iubit enorm. M-a marcat profund

Florentina Fântânaru a vorbit despre actrița Florina Cercel, care s-a stins din viață, marți, la vârsta de 76 de ani.

„Sunt extrem de tristă. Am iubit-o mult. Îmi spunea Tiza. Se înâmpla, uneori, să ne vedem de Florii să facem emisiuni. Anul acesta, trebuia să filmăm împreună, dar nu a putut veni pentru că nu se simțea deloc bine. Îmi e greu să mă adun, să mă gândesc că e adevărat... că nu mai este", a spus Florentina Fântânaru la Antena 3.

„Când a venit la emisiune, am vorbit despre iubirile fericite și nefericite din viața ei, despre marea pasiune pentru primul ei soț. I-a fost destul de greu să vorbească. (...) L-a iubit enorm. Mi-a povestit cum 12 ore au dansat neîntrerupt, abia se cunoscuseră. După opt luni de zile de la căsătorie, el s-a prăpădit. Cancer fulminant. Ea nu avea decât 29 de ani. A rămas cu o mare durere. M-a marcat profund. A fost un om splendid din toate punctele de vedere", a mai spus Florentina Fântânaru.

„Echipa Teatrului Național din București anunță cu adâncă durere că astăzi se desparte de marea actriță Florina Cercel. După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, «Țuca» ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică. Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară. Dumnezeu să o aibă în paza Sa! Rămas bun, Florina Cercel!", se arată în anunțul TNB.

Actrița, care suferea de mai mulți ani de cancer pulmonar, a murit în locuința sa din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel