Urmărește emisiunea live


”Familia Medici: Conducătorii Florenței”, super producție la Kanal D în curând

Kanal D
Kanal D

Kanal D va difuza, în curând, serialul „Familia Medici: Conducătorii Florenței”.

Așadar, Kanal D le aduce telespectatorilor, începând din 16 aprilie, de la ora 22:00, serialul „Familia Medici: Conducătorii Florenței"/ „Medici: The Magnificent", o adevărată frescă socială a Florenței secolului al XV-lea, sub influența lui Lorenzo de Medici, supranumit Magnificul.

Telespectatorii vor face, prin intermediul serialului, o călătorie impresionantă în Florența anului 1469, când tânărul Lorenzo de Medici (interpretat de Daniel Sharman), și fratele său, Giuliano (Bradley James), inspirați de tineri artiști ai vremii, pun bazele unor schimbări radicale de viziune diplomatică și culturală.

Nevoia de schimbare și deciziile luate conform credințelor lor vor duce la un conflict dramatic cu liderul altei familii influente din Florența, bancherul Jacobo Pazzi, interpretat cu forță de Sean Bean, actorul care a impresionat publicul din lumea întreagă cu rolul lui Ned Stark, lordul din Winterfell, în "Urzeala Tronurilor".

Pazzi va fi rivalul permanent și puternic al lui Lorenzo Magnificul, cel care îi va forța acestuia limitele ingeniozității politice.

Nu lipsesc din intriga serialului poveștile de iubire, trădările, răsturnările de situație care îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel