EXCLUSIV  Familia Addams, premieră la Teatrul Excelsior. Oana Predescu şi Monica Petrică, despre piesa toamnei: De pe Broadway, direct în România

La Teatrul Excelsior debutează în această toamnă musicalul "Familia Addams". Oana Predescu şi Monica Petrică au vorbit la Interviurile DC News despre acest subiect. 

"Familia Addams" s-a jucat ani de zile pe Broadway, însă, premiera în România va fi la Teatrul Excelsior în această toamnă, în regia lui Răzvan Mazilu.

"Se urmăreşte conflictul între o familie atipică, precum familia Addams, şi o familie americană normală, cu anumite principii standard. E interesant conflictul dintre cele două părţi, între principiile lor, între viziunile lor diferite. Până la urmă ajung la un consens. Nu vreau să divulg", a spus Oana Predescu, la Interviurile DC News.

Monica Petrică povesteşte despre costumele speciale care s-au realizat special pentru acestă piesă.

"Ceea ce aş vrea să aduc în aportul acestui spectacol, dincolo de regia spectacolului, pe care o realizează Răzvan şi coregrafia pe care o semnează, iată, ca de fiecare dată ne-a învăţat şi ne surprinde cu semnarea costumelor. Sunt fabuloase, este un spectacol. Toate costumele sunt originale", a completat Monica Petrică.

 Vezi video complet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel