Expoziția Accente s-a lansat

Expoziția Accente s-a lansat
Expoziția Accente s-a lansat

Galeria mobilă ARTUT organizează, în perioada 27 noiembrie – 10 ianuarie, în foierul hotelului Pullman –WTC, expoziția Accente.

Această expoziție își dorește să evidențieze accentul pe care fiecare artsit îl pune asupra viziunii sale. La această expozitie participă artiști din generații diferite de la tinerele Ruxandra Pascu și Elenia Baranga la artiști aflati în plină maturitate creatoare ca Ecaterina Mihai, Paula Slivinschi, Florina Ravariu, Elena Dumitrescu, Cezar Secrieru, Ioana Badea, Corina Chirila sau Alexandru Zană, până la experimentații Liviu Stelian și Adrian Branea și la artiști care acum se formează. Expoziția prezintă lucrări de artă abstractă și lucrări aparținând curentului tradiționalist, picturi în ulei, picturi pe sticlă și desene.

După cum au declarat cele două curatoare ale expoziției, Ioana Badea și Maria Alexe: "Galeria Artut este deschisă pentru oricine are talent. Nu ne interesează vârsta sau formația celor care expun. Ne interesează doar talentul lor și opera care îi reprezintă.

Vernisajul expoziție a avut loc marți, 27 noiembrie, ora 19, la etajul 1 al foierului hotelului Pullman –WTC. Este o expoziție cu vânzare. Intrarea este liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel