Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Expoziție. Anatomia umană în „Negru și Alb”

„NEGRU și ALB” este a doua expoziție internațională organizată pe Coasta de Azur, Menton, Franța, oraș situat pe malul marii Mediterane la granița cu Italia, la care participă pictorița româncă Ioana Badea. 

Cei interesați vor putea admira lucariile expuse, azi 4 ianuarie, dar și mâine, pe data de 5 ianuarie, la restaurantul A L'OMBRE DU CLOCHER.

„Am organizat această expoziție într-un restaurant minunat, A L'OMBRE DU CLOCHER, și am decis să expun o serie de schițe realizate în cărbune, o expoziție mai puțin obișnuită dedicata corpului uman. De la nud la grațioase siluete de dansatoare, toate imaginile contribuie într-un omagiu adus corpului uman", a declarat exclusiv pentru DC News artista Ioana Badea.

(w670)

Expoziția este organizată de cercul Artut – Artă utilă pentru suflet și minte, care prin realizările din ultima perioadă creează o punte a frumosului și a delicateții, între București și Franța, după o filozofie de a duce lucrările spre oameni, în general acolo unde aceștia se întâlnesc cu gustul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel