Ești invitat la Teatrul Masca să vezi „București Livrator”. Biletul e DOAR 10 lei

Mergi la Teatrul Masca să vezi București livrator. Biletul e DOAR 10 lei
Mergi la Teatrul Masca să vezi București livrator. Biletul e DOAR 10 lei

Teatrul Masca vă invită la un nou spectacol, ,,București Livrator”, scenariul și regia David Schwartz. Biletul este doar 10 lei.

De 31 de ani, Masca și-a obișnuit publicul bucureștean cu spectacole jucate în spațiile neconvenționale din cartiere.  De această dată, din cauza normelor în vigoare, spectatorii sunt așteptați în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii nr. 14 - un spațiu în aer liber, tot ,,de cartier”, de altfel singurul cu destinație exclusiv culturală din zona Crângași – Militari - Drumul Taberei.

Bucureștiul înseamnă o mie de orașe într-unul singur

 

Pentru locuitorii Capitalei, Bucureștiul înseamnă o mie de orașe într-unul singur; există Bucureștiul văzut de la volanul taxiului sau cel măsurat în stații de metrou, așa cum există un București văzut din Colentina, Pantelimon sau Ferentari. ,,București Livrator” ar fi putut foarte bine să se numească și „Cărăuș de București”, pentru că în nomenclatorul oficial denumirea acestei meserii este de cărăuș. Spectacolul aduce în atenție un București traversat zi și noapte de sute de livratori. Dar cine sunt aceste persoane? Cum este viața lor într-o epocă a comenzilor online? Care sunt visele și aspirațiile lucrătorilor de tip nou?

 

Posibile răspunsuri la aceste întrebări și reprezintă un apel la conștientizare

 

Spectacolul lui David Schwartz oferă posibile răspunsuri la aceste întrebări și reprezintă un apel la conștientizare; livratorii nu au un sindicat care să îi reprezinte, nu își pot permite luxul de a contrazice regulamentele interioare ale companiilor pentru care lucrează și au un statut vag precizat din punct de vedere al Codului Muncii. Iar noi uităm adesea că în spatele produselor pe care le comandăm se află un OM.

Distribuția spectacolului

 

Distribuția spectacolului - Alina Crăiță, Alex Cruceru, Petru Marginean, Valentin Mihalache, Cristina Panait, Anamaria Pîslaru - i se alătură realizatorii: Muzica și versurile - Maria Sgârcitu, Mișcarea scenică - Mihai Mihalcea, Scenografia - Irina Gâdiuță, Design grafic & obiect – Maria Mandea, Documentare - David Schwartz împreună cu echipa Teatrului Masca - , Scenariul și regia - David Schwartz.

 

Regului de acces în amfiteatru:

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului.

Evenimentele desfășurându-se în aer liber, în caz de vreme nefavorabilă se aplică următorul regulament:

Dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentația se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol susținut în Amfiteatrudacă ploaia începe în timpul reprezentației, spectacolul se poate întrerupe sau relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Spectacolul este programat atât vineri, cât și sâmbătă, de la ora 20.00. Găsiți aici bilete.

 

 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy