Urmărește emisiunea live


Doliu la Teatrul Național București. Ioan Onisei a MURIT

Directorul interimar al Teatrului Național, Ioan Onisei, a murit. 

Doliu la Teatrul Național. Directorul general interimar al instituției, Ioan Onisei, a murit la doar 68 de ani. Vârsta o aniversase de curând, cu nici o lună în urmă, pe data de 4 ianuarie, transmite Antena 3. 

Acesta a fost președinte al Consiliului Județean Neamț și director interimar al Teatrului Național. Este absolvent al Facultății de Drept din București. De-a lungul carierei, a făcut echipă cu marele actor Ion Caramitru în 2014. Între 1992 și 1996 a fost secretar general al Asociației președinților consiliilor județene, dar și președinte al delegației României la Congresul puterilor locale al Consiliului Europei în anul 1994. 

L-a urmat pe Ion Caramitru

Cu aproape jumătate de an în urmă, marele actor Ion Caramitru își pierdea viața din cauza unei infecții din sânge. Atunci Ioan Onisei, director general adjunct al Teatrului Naţional Ion Luca Caragiale din București, declara că Ion Caramitru se simte mai bine, dar sub antibiotice, dar că nu știe deocamdată care este diagnosticul. Cu toate acestea, a spus că: "medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită să fie spitalizat câteva zile. În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital.

Nu ştiu ce diagnostic a primit Ion Caramitru. Nu sunt medic şi nici nu am acces la cel care-l tratează. Dar, din discuţiile purtate cu colegul meu a rezultat că exista o infecţie în sânge, pare-se, care i-ar da destulă bătaie de cap. Ca atare, i s-au făcut în zilele ce au trecut tot felul de analize, iar tratamentul cu antibiotic a continuat. Însă nu ştiu cât va mai rămâne internat şi nici când va putea reveni la serviciu. O va face de îndată ce starea de sănătate i-o va permite, asta puteţi fi sigur!", a declarat Ioan Onisei.

Ion Caramitru s-a stins în septembrie

Actorul Ion Caramitru a murit pe data de 5 septembrie, la vârsta de 79 de ani, pe patul Spitalului Elias, unde era internat din data de 10 august. 

Actorul Ion Caramitru trebuia să se afle la Iași în acea perioadă pentru a participa la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR). Din cauza problemelor medicale, actorul a lipsit de la eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel