Doliu la Hollywood: Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident rutier

Treat Williams, vedeta din filmele "Everwood" şi "Hair", a murit după ce a fost implicat într-un accident de motocicletă produs în Vermont.

Treat Williams se afla pe o motocicletă care a fost lovită de o mașină, a anunțat agentul său, citat de Reuters.

Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din Hair și Everwood, a murit luni. Agentul Barry McPherson a confirmat că Treat Williams conducea o motocicletă care a fost implicată într-un accident în Dorset, Vermont. Williams avea 71 de ani.

Jacob Gribble, șeful pompierilor din Dorset, a spus că Williams a fost singura persoană rănită în accident, a anunțat revista People. Actorul a fost transportat pe calea aerului la un spital din Ticonderoga, New York.

Williams a debutat în filmul Hair din 1979. De asemenea, el a jucat în Everwood, în rolul unui neurochirurg care și-a mutat familia din New York în Colorado, potrivit jurnalul.ro.

Printre alte roluri ale sale de televiziune se numără „Law & Order: Special Victims Unit”, „Chicago Fire”, „Hawaii Five-0”, „Blue Bloods”, „White Collar” şi „The Simpsons”. Williams a jucat, de asemenea, rolul lui Danny Zuko în musicalul de pe Broadway „Grease”, din 1972 până în 1980.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel