DOLIU în lumea teatrului. A murit actorul Bogdan Caragea

Facebook - Teatrul de Stat Constanța
Facebook - Teatrul de Stat Constanța

Actorul Bogdan Caragea a decedat, anunțul fiind făcut de Teatrul de Stat Constanța. 

Teatrul de Stat Constanța a făcut tristul anunț care anunță trecerea în neființă a actorului Bogdan Caragea. 

„Cu mare tristețe, anunțăm că astăzi s-a stins din viață colegul nostru, actorul Bogdan Caragea.Bogdan a absolvit în 1987 Institutul de Teatru din Târgu-Mureș. A fost actor la Theatrum Mundi din București în perioada 1990 - 1993. A fost, din 2007, director de producție la Teatrul de Stat Constanța. În același timp, a fost prezent pe scenă, in mai multe roluri memorabile. Cel mai recent rol al său, o creaţie foarte apreciată de public a fost în "Testosteron", de Andrzej Saramonowicz, regia Traian Şoimu. În ultimii ani, a mai putut fi văzut pe scenă în rolul contelui Almaviva din "Nunta lui Figaro". La Teatrul de Stat Constanţa a regizat spectacolele "Escrocii" şi "Omul, bestia şi virtutea", în care a şi jucat.Dumnezeu să îi călăuzească pașii în lumină!”, scrie în postarea de ep pagina oficială de Facebook a teatrului. 

Bogdan Caragea a fost director artistic al Teatrului de Stat Constanța, iar rolul său în cadrul instituției culturale a fost atotcuprinzător, acesta fiind actor, director artistic, de producție, de scenă, regizor și chiar compozitor, scrie Realitatea.net

Doliu în lumea teatrului din România

Actorul Ion Dichiseanu a murit, joi, 20 mai, la spital. Era internat de trei luni la Spitalul Floreasca. Ion Dichiseanu a ajuns în spital după o infecție cu o bacterie ce i-a provocat o pneumonie bilaterală, spunea Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor.

„Nu a pornit dintr-o suferinţă anume, el este un fost fumător şi a avut o saturaţie uşor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie şi CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie şi, la 11 zile după aceasta, s-a prăbuşit şi am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală”, declara Ioana Dichiseanu într-o emisiune la Prima TV.

Recent, fiica actorului postase un mesaj pe rețelele de socializare prin care le cerea oamenilor să se roage pentru sănătatea tatălui ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel