Dinamo este din nou în doliu. A murit simbolul fotbalului românesc

Marele fotbalist al clubului Dinamo, "TITI FRĂȚILĂ" s-a stins din viață, la vârsta de 74 de ani. Anunțul a fost făcut în această dimineață, pe pagina oficială de Facebook, FC Dinamo București.

"L-am pierdut, pentru totdeauna, într-o zi tristă pentru toată suflarea dinamovistă, pe unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria clubului: CONSTANTIN FRĂȚILĂ. Câştigător a patru titluri consecutive cu echipa din Ștefan cel Mare, "TITI" FRĂȚILĂ (74 de ani) s-a stins din viață după o lungă suferință și a plecat dintre noi într-o lume mai bună, cu CĂTĂLIN HÎLDAN, FLOREA DUMITRACHE, frații ION și LICĂ NUNWEILLER, SANDU CUSTOV, MIȘA KLEIN, NELU STĂNESCU, PATRICK EKENG și alți fotbaliști care au scris istoria de 68 de ani a clubului. Trupul neînsufleţit al fostului mare fotbalist dinamovist va fi depus în această după-amiază la capela cimitirului "Andronache" din Capitală. Înmormântarea va avea loc duminică, 23 octombrie 2016, la ora 12:30, la Cimitirul Parohial Andronache, a anunțat Ioana Frățilă, fiica regretatului dinamovist. În numele tuturor dinamoviștilor, sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!", este anunțul postat de conducerea clubului pe pagina oficială de Facebook.

"Un jucător emblematic, un adevărat om cu spiritul lui Dinamo în suflet așa cum ar tebui să fie toți cei ce formează acum Dinamo. 4 titluri de campion cu Dinamo și campion în conștiința tuturor dinamoviștilor. În ceruri, echipa avea nevoie de un al doilea atacant pentru a forma echipa inimilor pământene! / Dumnezeu să-l odihnească! A fost și va fi pentru totdeauna un nume al fotbalului românesc.", sunt câteva dintre mesajele postate pe Facebook de fanii echipei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel