Demisia Theresey May. Lecția britanică

Theresa May
Theresa May

Primul ministru britanic Theresa May a anunțat astăzi plecarea sa, în următoarele două săptămâni, din funcția pe care a ocupat-o aproape trei ani.

Turbulentă, mediocră și perfectă minciună a fost această guvernare May. Nu numai că lasă un regat în ruine ,dar eșecul său ca prim ministru va fi decontat de milioane de oameni, incluzând de către românii care astăzi muncesc și trăiesc în UK. Căci mediocritate lașă se poate numi acțiunea politică a acestui prim ministru britanic, rezultatul fiind zero și absolut sinistru. Să îți spună națiunea ta că vrea suveranitate și tu nici măcar să ști pe unde sunt scările de marmură ale istoriei, trădând mandatul pentru minciuna europeană înfășurată în dictat germano-rus, mi se pare cel puțin prostie umană, dacă nu cumva a fost vorba de trădare națională.

Un vot popular a fost transgresat, a fost vândut și cumpărat, a fost anihilat de o incapabilă să înțeleagă adevăratul sens al dezvoltării naționale și, prin destin, globale a națiunii sale. Căci britanicii, prin votul lor favorabil Brexit nu au votat împotriva Uniunii Europene ci pentru menținerea suveranității lor plătită cu sânge de către bunicii lor, victorioșii din ultimul război mondial pornit tocmai de către Germania, cea care astăzi domină implacabil, cinic și mincinos întregul continent. Britanicii au votat pentru menținerea identității lor, după ce tot felul de țărani analfabeți din Europa, deveniți comisari sovietici la Bruxelles începuseră să le interzică elementele definitorii ale acesteia.

Marea Britanie a votat pentru independență

Națiunea britanică a votat pentru independența sa totală față de tot felul de marxiști cu școala făcută la fără frecvență (deveniți deputați și funcționari europeni tocmai pentru că fuseseră repetenții generației lor), față de tot felul de revoluționari cu foamea în gât și cu mațul lacom de furt (bandiți jefuind națiuni și state de-a valma, ca Napolean căruia soră-sa îi spusese să țină Europa în familie, de parcă genocidarul francez o moștenise prin testament), tot felul de năimiți ai lui Soros și ai Germaniei astăzi înstăpânită pe teritoriile europene unde numai acum 70 de ani construia lagăre de exterminare naziste. Iar Theresa May nu a fost în stare timp de trei ani să apere acest vot, să îl pună în aplicare și să îl transforme într-o lecție aspră, dar dreaptă la adresa birocrației primitive, mancurtizate de la Bruxelles.

Iată sensul tragic al anunțului de astăzi făcut de cel mai inconsistent prim ministru pe care regatul britanic l-a avut în istoria sa modernă. Iată adevărata lecție a unui Brexit eșuat cu mâna democrației furate de către Europa unită. Căci indiferend de ce va urma, de cine va urma, ani de zile de acum înainte nimeni nu va ști cum va arăta țara lui Shakespeare. Plecând, mai mult dată afară de un partid conservator, aflat și el în disoluție politică și fără mesaj, Theresa May este dovada vie că nu egalitatea de gen, nu promovarea femeii, nici măcar impunerea cu forța a democrației, nu au valoare atunci când loialitate și patriotism nu există. Iar May nu a fost nici democrată, nici patrioată, nici loială, nici onestă. A fost orice alt ceva, dar nu a fost britanică.

Lecția Theresa May 

Lecția având subiectul May și declinul civilizației britanice sub cizma celor de la Bruxelles trebuie învățată de oricine se duce duminica aceasta la vot. Pentru că în la Parlamentul European trebuie trimiși cetățeni loiali națiunilor din care provin, statelor națiune pe care le reprezintă, nu tot felul de mici napoleoni genocidari cu obrazul fardat din gros ca să ascundă mizeria și păduchii.

Parfumul european, atât de real și de identitar, a dispărut sub loviturile neo-marxiștilor de tip Junker, Timmermans, Merkel sau Macron. La noi asasinii statului națiune, ca Ponta, Cretu sau Cioloș au făcut mai mult rău ideii de Europă unită, de continent real și mamă a civilizației atât de diverse dar atât de puternice, încît cazul britanic trebuie să fie bine înțeles.

Scena teribilă a unei cucoane îngrășate de minciunile europene, Corina Crețu, care la Sămbra Oilor urla că peste tot sunt investiții europene, în zona unde, de la împăratul Traian nimeni nu mai vazuse picior de european, este simbol al decăderii acestei generații nici femeie, nici bărbat, nici educate nici cinstite. Madame Crețu habar nu avea de ridicolul putrid în care se afla, căci la acest eveniment ancestral are loc ruptul sterpelor, adică separarea oilor sterpe de cele sănătoase ca și măsurarea laptelui de către ciobani. Și separată a fost Madame Crețu.

A ieșit singură din superbul angrenaj național românesc, ancestral prelucrat și filigranat de apartenența milenară la Europa. Pentru Google și Facebook, venise cucoana din Bruxelles să strige în microfon (apoi să amenințe cu DNA și arestarea), pe dealul de la Huta-Certeze, la oameni care erau europeni de mii de ani. Reprezentând o minciună cât casa ei de la Bruxelles și o palmă dată unei civilizații care a supraviețuit hoardelor de europeni nemâncați care visează dispariția națiunilor și statelor de pe bătrânul continent, Crețu și cei ca ea vor nimic mai puțin decît pensii grase din taxele europenilor. Nimic altceva acești activiști ai dezmățului globalist nu oferă, decît ciupeli la colț de uliță. Precum a făcut și Theresa May care a vrut să fure un vot democratic național pentru a primi drept recompensă sticlă colorată de la noii coloniști din Bruxelles. Ieri, în regat, insularii au votat pentru țara lor, pentru Marea Britanie. Duminică, românii trebuie să voteze pentru România. Nu pentru Uniunea Europeană și activiștii lor, epidermic târâți de ciuma neo-marxistă și antinațională. Nimeni nu ne dă pâine și sare la Bruxelles. Noi singuri trebuie să o producem.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel