Urmărește emisiunea live



Decăderea unei campioane

catalin anton
catalin anton

Campioana en-titre CFR Cluj este în cădere liberă. Echipa care a avut o ascensiune fulminantă, a promovat din eşalonul trei în prima ligă în doar trei ani, apoi a cucerit două titluri de campioană, cu tot atâtea participări în grupele Ligii Campionilor, şi trei Cupe ale României, este într-o criză profundă.

Nu atât înfrângerea cu FC Timişoara, de sâmbătă, cât felul cum a pierdut arată faptul că este la capăt de linie. Paradoxal, în anul în care clubul din Gruia şi-a umplut buzunarele cu peste 20 de milioane de euro, din banii primiţi de la UEFA şi din vânzările de jucători din iarna asta, CFR-ul are o evoluţie dezastruoasă. Schimbările rapide de antrenori, trei doar într-un tur, au debusolat jucătorii. Firea prea vulcanică a patronului Arpad Paszkany, care nu a clipit în a-l înlocui pe italianul Andrea Mandorlini cu Sorin Cârţu, iar pe acesta cu Alin Minteuan, a dăunat creaţiei sale. Locul 8 ocupat la momentul actual de gruparea vişinie şi faptul că a ieşit deja din Cupa României nu poate mulţumi, iar Paszkany nu va ezita să taie din nou, dintr-o lovitură, coada pisicii. „Nu mă interesează Liga Europa, prefer reconstrucţia echipei cu tineri”, a spus acesta. Şi cu siguranţă aşa va face. Care va fi rezultatul final, vom vedea.

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FC Timişoara a avut parte de un arbitraj catastrofal. Centralul Marius Avram a inventat un penalty pentru gazde, nu le-a acordat altul clar ca lumina zilei, eliminându- gratuit şi pe brazilianul de la Cluj, Bastos, şi a anulat aiurea cea mai frumoasă realizare a meciului, cea a Zicu, şut din voleu la vinclu. Noroc totuşi că, una peste alta, nu a influenţat rezultatul final. Arbitrul ar trebui să primească o perioadă de reflexie pentru a medita asupra erorilor făcute. Asta dacă nu cumva Vasile Avram, preşedintele arbitrilor şi nimeni altul decât tatăl centralului în cauză, nu-l va mai proteja o dată, cum a mai făcut-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel