EXCLUSIV  De ce nu pleacă actorii. ”Când schimbi limba, tu te modifici major”

Actorul Liviu Lucaci a povestit într-un interviu pentru DCNews cum se formează olimpicii români cu care ne mândrim în străinătate, dar şi de ce actorii noştri sunt mult mai "legaţi de glie".

Şcoala românească aduce în prim plan foarte mulţi tineri care obţin premii la olimpiadele internaţionale şi care, din păcate, aleg să părăsească ţara.

"Orice olimpic apare într-un anumit mediu. Când ai într-o clasă cinci olimpici, la anul s-ar putea să ai 8, 10, 15. Ei se stimulează între ei în mediul respectiv. Mediul îi creşte. Că pleacă, e trist! (...) Actorul locuieşte în limba lui. Felul nostru de a gândi este în limba fiecăruia. În momentul în care schimbi limba şi gândeşti în altă limbă tu te modifici major", a explicat actorul Liviu Lucaci.

Mai multe despre actorii români care au performat atât în ţară cât şi în străinătate, dar şi despre libertatea artistului modern, puteţi asculta în interviul de mai jos cu Liviu Lucaci, actor, scriitor, dramaturg, regizor și profesor de arta actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale" din București:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel