De ce e important să pui un burete în frigider. Nu te-ai fi gândit niciodată la asta

Alimente
Alimente

Obiectele obișnuite din bucătărie pot face adevărate minuni. De exemplu, cu un simplu burete puteţi face mult mai multe decât să spălaţi vasele. Acesta te poate ajuta să îţi păstrezi legumele și fructele proaspete mai mult timp. 

Din păcate, legumele și fructele își pierd rapid aroma atunci când sunt lăsate la frigider mai mult timp. Totul se întâmplă din cauza umezelii. Fructele şi legumele absorb umezeala din frigider. 

Poţi evita acest lucru cu ajutorul unui truc simplu. Tot ce trebuie să faci este să introduci un burete în frigider. Acesta absoarbe umezeala, astfel încât apa nu va mai fi absorbită de legumele şi fructele preferate. Gustul nu se va schimba și textura va rămâne.

Compresă la rece

 

Cu ajutorul a doi bureți vă răci mai uşor mâncarea și băuturile în timpul călătoriei. Înmuiați doi bureți în apă și puneți-i într-o pungă de plastic impermeabilă. Apoi introduceţi punga în congelator până când bureții sunt complet înghețați. După aceea,, puneţi punga în geanta în care aveţi băuturile. Acestea vor fi reci atunci când veţi dori să le consumaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel