De ce actrița Natașa Raab nu a avut copii. Vorbea cu regret despre asta. "Soţul meu şi-a dat seama că ceva nu este în ordine"

De ce actriță Natașa Raab nu a avut copii. Vorbea cu regret despre asta. "Soţul meu şi-a dat seama că ceva nu este în ordine" / Foto: Agerpres
De ce actriță Natașa Raab nu a avut copii. Vorbea cu regret despre asta. "Soţul meu şi-a dat seama că ceva nu este în ordine" / Foto: Agerpres

Află în articol de ce regretata actriță Natașa Raab nu a avut copii.

Actrița Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani, după ce, din anul 2020, a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Actrița a avut o carieră de succes și a fost chiar nominalizată la Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal, ca urmare a interpretării rolului principal din filmul „Din dragoste cu cele mai bune intenții” (2011).

Totuși, deși în lumea teatrului a avut parte de multe reușite, actrița a avut un regret. Nu a avut copii. Se pare că până să se îmbolnăvească de Parkinson, ea se luptase și cu cancerul uterin, motiv pentru care n-a reușit să rămână însărcinată. Boala cruntă a fost descoperită chiar soțul ei, Val Guțul, care a fost medic. Natașa Raab a povestit acum ceva timp despre această dramă a sa.

VEZI ȘI: A murit actrița Natașa Raab. A jucat în Poziția copilului, Inimă de țigan, Regina. Era bunica din reclama "prea ca la țară"

"Soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine"

"Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci.

Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase", a povestit Nataşa Raab în 2017, la "Premiile Gopo".

Soțului Natașei Raab a murit în 2019

Actrița Nataşa Raab și medicul Val Guțul s-au cunoscut atunci când erau studenți. La trei luni de la prima întâlnire s-au căsătorit și așa a început o poveste frumoasă de iubire. Val Guțul a murit din cauza unui cancer la vezică în 2019, iar pierderea i-a lăsat actriței un gol adânc.

"Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani", a scris în septembrie 2019, pe Facebook, Natașa Raab.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel