De ce a plecat Vladimir Găitan de la Teatrul Nottara. Teodosiu: Spunea că e o CRIMĂ să faci asta!

Vladimir Găitan s-a stins din viață, marți seară, la vârsta de 73 de ani. 

După ce vestea că Vladimir Găitan a murit a ajuns în spațiul public, colegii actorului și-au amintit de clipele petrecute alături de el.

Ion Haiduc a declarat, la Realitatea Plus, că „am avut șansa să-l am director cam 3-4 luni la Teatrul Nottara. Din păcate n-a stat foarte mult, nu mai știu ce s-a întâmplat. El rămâne un model pentru ce înseamnă actorul de film în România”.

La scurt timp, Valentin Teodosiu a intervenit și a completat cele spuse de Ion Haiduc. 

Teodosiu: A spus că e o crimă să ții teatrul deschis și să nu-l refaci

Pare-se că, potrivit celor spuse de Teodosiu, Vladimir Găitan a plecat din postul de director al Teatrului Nottara pentru că, el fiind la bază constructor, și-a dat seama că, în cazul unui cutremur mare, clădirea nu ar rezista. 

„A plecat pentru că, într-o seară era la Teatru Nottara, avea invitați niște prieteni și toată familia. Erau două premiere: una sus, una jos. Deodată, și-a dat seama că dacă vine un cutremur, moare cu toată familia. S-a dus și s-a interesat, pentru că el a fost și constructor și s-a ocupat de case, a făcut bani din asta... O făcea bine. A cerut la Primărie.

S-a dus până în pânzele albe să vadă cum e cu Teatrul Nottara. Eu, cât am stat din 77 până acum, când am plecat la Teatrul de Comedie, în fiecare seară mă întrebam dacă vine cutremurul eu unde stau. El, care era și constructor, șef de lucrări în construcție, s-a dus și a obținut toate astea. A spus că este o crimă să ții deschis acest teatru și să nu-l refaci. Stă pe apă și la primul cutremur peste 6,5 grade o să cadă. Și a plecat!”, a declarat Valentin Teodosiu la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel