Danny Cole semnează actul de deschidere Sibiu Magic Show 2016

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă un nou sezon de spectacole în cadrul Sibiu Magic Show, ce va avea loc anul acesta în perioada 2 – 6 decembrie.

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, reunind actori și artiști magicieni care jonglează cu vizibilul și invizibilul, făcând posibile apariții și dispariții misterioase într-o serie de numere surprinzătoare de iluzionism, prestidigitație, levitație, stand up comedy, animație, marionete și proiecții 3D, dar și workshop-uri. „Sibiu Magic Show a fost creat pentru a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă și pentru a face imposibilul posibil. Evenimentul reprezintă o oportunitate excelentă de divertisment pentru întreaga familie!”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului din Sibiu.

Citește și: Ada Milea îl aduce pe Apolodor la Sibiu! 

Anul acesta actul de deschidere al festivalului va fi semnat de Danny Cole (Los Angeles, SUA). Deținător al două premii Hollywood’s Magic Castle Stage Magician of the Year, Danny Cole ne invită într-o călătorie fascinantă în lumea magiei și a teatrului. Show-urile acestuia încearcă să revoluționeze arta magiei și introduce publicului numere noi, pline de suspans prin mecanisme originale ce îți taie răsuflarea. Spectacolul acestuia – Hocus Opus featuring the Magic of Danny Cole – va fi prezentat vineri, 2 decembrie, de la ora 18:00, la sala de la parter a Teatrului Gong din Sibiu. Spectacolul are o durată de 50 de minute și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Citește și: Filme pline de fantezie și umor, pe marile ecrane

Tot în prima zi a festivalului, Magicianul Robertino și Bubbleartist Claudia Stroe invită publicul într-o călătorie în fascinanta și fermecata lume a baloanelor de săpun. Claudia Stroe îmbină divertismentul, arta și știința într-un spectacol de basm, folosind o gamă complexă de trucuri pentru a vă surprinde cu fragilitatea, culorile și formele neobișnuite ale baloanelor de săpun, în timp ce Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie, ce aduc zâmbetul pe fața copiilor de toate vârstele. Spectacolul „Aventuri în Bubbleland” va fi prezentat vineri, 2 decembrie, de la orele 10:00 și 12:30. Spectacolul are o durată de 60 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel