Cum să ieși dintr-un Escape Room, cele mai bune sfaturi şi trucuri

Escape room
Escape room

Escape room este un joc în care un grup de oameni este blocat într-o cameră. Aici trebuie să îndeplinească anumite sarcini, astfel încât să poată ieşi cât mai repede din încăpere.

Nu te complica

De multe ori, avem tendinţa de a complica lucrurile. Răspunsul este de obicei unul foarte simplu. 

Trebuie să ştii să cauţi

Primele minute în încăpere sunt pentru cunoaşterea spaţiului şi găsirea indiciilor. O modalitate bună de a ști totul despre camera în care ești încuiat este să o împarți pe zone și să privești peste tot: sub mese, scaune și covoare, cărți din interior, în buzunarele hainelor, în spatele ușilor, în interiorul sertarelor, dulapurilor.

Pentru a evita pierderea timpului, deși, de obicei, vă spun înainte de a intra, nu trebuie să căutați indicii în mufe sau prize, internet sau în alte locuri care aparțin camerei în sine, cum ar fi eticheta de fabricare a unui scaun sau a mărcii unui computer.

Nu te grăbi

Presiunea de a avea un timp limitat de plecare provoacă o grabă care uneori acționează ca o barieră la rezolvarea cazului. Merită să vă opriți câteva minute pentru a vă gândi, a sta pe loc și a încerca să vedeți lucrurile cu calm pentru a găsi soluția.

Fiecare membru al grupului trebuie să aibă un rol

Nu toți membrii grupului sunt capabili să vadă toate indicii sau să rezolve toate puzzle-urile. Fiecare are propriile abilități și trebuie să știi să profiți de ele.  De aceea, munca trebuie să fie în echipă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel