Cum să ieși dintr-un Escape Room, cele mai bune sfaturi şi trucuri

Ana Vasilescu / 08 aug 2019 / 19:09 Salveaza PDF Comentarii
Escape room
Descriere foto: Escape room

Escape room este un joc în care un grup de oameni este blocat într-o cameră. Aici trebuie să îndeplinească anumite sarcini, astfel încât să poată ieşi cât mai repede din încăpere.

Nu te complica

 

De multe ori, avem tendinţa de a complica lucrurile. Răspunsul este de obicei unul foarte simplu. 

Trebuie să ştii să cauţi

 

Primele minute în încăpere sunt pentru cunoaşterea spaţiului şi găsirea indiciilor. O modalitate bună de a ști totul despre camera în care ești încuiat este să o împarți pe zone și să privești peste tot: sub mese, scaune și covoare, cărți din interior, în buzunarele hainelor, în spatele ușilor, în interiorul sertarelor, dulapurilor.

Pentru a evita pierderea timpului, deși, de obicei, vă spun înainte de a intra, nu trebuie să căutați indicii în mufe sau prize, internet sau în alte locuri care aparțin camerei în sine, cum ar fi eticheta de fabricare a unui scaun sau a mărcii unui computer.

Nu te grăbi

Presiunea de a avea un timp limitat de plecare provoacă o grabă care uneori acționează ca o barieră la rezolvarea cazului. Merită să vă opriți câteva minute pentru a vă gândi, a sta pe loc și a încerca să vedeți lucrurile cu calm pentru a găsi soluția.

Fiecare membru al grupului trebuie să aibă un rol

 

Nu toți membrii grupului sunt capabili să vadă toate indicii sau să rezolve toate puzzle-urile. Fiecare are propriile abilități și trebuie să știi să profiți de ele.  De aceea, munca trebuie să fie în echipă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27