Cozmin Gușă, reacție după ce guvernul Cîțu dă sportului cel mai mic buget

Gușă este de părere că guvernul nu are nici resurse, nici iscusință pentru a o scoate la capăt cu bugetul
Gușă este de părere că guvernul nu are nici resurse, nici iscusință pentru a o scoate la capăt cu bugetul

Cozmin Gușă a remarcat că s-a „căzut în găleată” din punct de vedere bugetar, după ce guvernul condus de Florin Cîțu a alocat sportului românesc cei mai puțini bani.

„În 2020, Olimpiada de la Tokyo s-a amânat pentru acest an, competiții externe nu prea s-au mai organizat, pregătirea sportivă a fost sistată aproape 6 luni, deci e limpede că s-au cheltuit mai puțin de jumătate din fondurile prevăzute în România pentru sport. Și chiar și așa, guvernul batjocorește sportul, alocându-i cel mai mic buget, în condițiile în care firmele românești sunt și ele la pământ și nu vor putea sprijini antrenamentele campionilor români.

Vă reamintesc că și bugetul COSR a fost amputat drastic, în mod inconștient, am mai scris despre operațiunea barbară. De ce se face asta? Pentru că Cîțu și-ai săi chiar nu mai au posibilități și nici pricepere. Pentru mișcarea sportivă e limpede ce va urma (ce-i mai rău!), e clar însă că multe alte domenii strategice se vor zbate în sărăcie”, a transmis Gușă, după auzirea știrilor. De notat este că acesta a făcut o referință la celebra replică din Urzeala Tronurilor, „vine iarna”, cu mențiunea că „iarna” va începe din vara anului 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel