EXCLUSIV  Cozmin Gușă dezvăluie ce-i răspunde Virgil Ardelean despre Dacian Cioloș: Nu și-ar fi permis să facă asta

Sursă foto: Facebook Dacian Cioloș
Sursă foto: Facebook Dacian Cioloș

Cozmin Gușă a dezvăluit ce i-a spus Virgil Ardelean, zis ”Vulpea”, despre Dacian Cioloș, atunci când a fost întrebat dacă își susține nepotul.

"Vreau să vă spun ceva ce sigur are mare relevanță. Eu sunt amic cu unchiul lui Dacian Cioloș, cu Virgil Ardelean, zis ”Vulpea”, cum a fost poreclit de către un corespondent al unui ziar, pe vremuri, în anii 90. Ei, Vulpino, cum îi zicem noi, amicii, are următoarea problemă legată Dacian Cioloș și vă voi face o confesiune.

Eu de vreo 3 ani de zile de câte ori mă mai întâlnesc cu Virgil Ardelean, îl întreb, dar niciodată nu ezit să-l întreb: "Bă, susții în continuare că n-ai nici o treabă cu nepotul ăsta al tău?". "N-am domnule, numai necazuri îmi aduce. Lumea crede că eu sunt în spatele lui. Nu sunt în spatele lui. E nepotul meu, nu pot să îl trec în afara familiei pentru că este nepotul meu.", răspunde el de fiecare dată. Acum rămâne ca ascultătorii să judece dacă Virgil este atât de iscusit, cu toate că nu și-ar fi permis să facă asta, nu și-a permis niciodată să facă cu mine asta, nici eu cu el, încât să îl ia pe om în brațe și să-mi spună de 7-8 ori cel puțin până acum că nu influențează jocul politic al lui Dacian Cioloș. A, că Dacian Cioloș folosește calitatea de nepot a lui Ardelean, asta e altceva. Sau, dimpotrivă, este în spatele lui Dacian Cioloș, dar nu își permite să spună acest lucru pentru că este un fost șef de serviciu secret iscusit. Dar dacă nu e Virgil Ardelean, vin și spun: domnule, trebuie să fie cineva, că Cioloș nu e în stare singur. E departe.", a relatat Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel