Cozmin Gușă: PSD, greșeli flagrante de leadership. În ei stă soarta României

Consultantul politic Cozmin Guşă consideră că soarta României stă în soarta PSD, chiar dacă partidul a avut greşeli flagrante de leadership, după ce a câştigat alegerile parlamentare. Gușă spune despre președintele Iohannis că nu se poate afirma că a confirmat. 

"Suntem într-o perioadă deloc pozitivă, nu avem centre de coagulare, nici în viaţa politică, nici în viaţa economică, care să genereze euforie, să mişte lucrurile. Nu avem deocamdată. Am ratat proiectul politic, după alegerile de la final de an, din decembrie. Klaus Iohannis nu a repornit un proiect politic, deci după părerea mea, nici dânsul nu poate spune că a confirmat. Toate partidele sunt aproape calamitate".

Guşă a justificat apoi afirmaţia potrivit căreia soarta României stă în soarta PSD şi a apreciat că după greşelile făcute, PSD a devenit o structură politică cu foarte mari probleme, "o construcţie navală cu foarte multe găuri, care ia apă":

"Noi trebuie să vorbim despre leadership. În discuţia pe care am avut-o la prânz, cu nişte prieteni, am făcut afirmaţia şocantă conform soarta administrării României stă în soarta PSD-ului. Este foarte complicat să spui aşa ceva, dar dacă acest PSD care se află la guvernare, nu îşi alege un leadership colectiv, se face praf şi administrarea României. Pentru că ne dăm seama că în condiţiile de relaţionare curentă pe care trebuie să le avem cu marile puteri, vom fi exact ca o corabie în furtună care nu are cârmă. O corabie, pe furtună, care nu are cârmă, este într-o derivă. O derivă pe care căpitanii şi-o asumau, vorbim de timpul, trecut, în condiţiile în care erau în largul mării," a mai spus Gușă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel