EXCLUSIV  Cove, mesaj emoționant care vizează 50.000 de oameni! Balaurul, ÎNVINS! ”Vom avea nevoie de susținere”

Gabriel Coveșeanu a transmis, prin intermediul DC News, un mesaj care vizează 50.000 de oameni.

Anual, peste 50.000 de spectatori din Bucureşti şi din ţară vizionează spectacolele montate la Teatrul Ion Creangă, spectacole care propun experienţe artistice semnificative menite să inspire, să îndemne la reflecţie şi să aducă bucurie celor mici.

Copiii sunt nerăbdări să se redeschidă teatrul, dar până atunci, pot urmări spectacolele pe pagina de Facebook a instituției unde manager este Gabriel Coveșeanu.

Invitat la DC News, actorul a transmis un mesaj pentru micuții spectactori care abia așteaptă să umple sălile de spectacol

"Dragi copii, mai aveți puțină răbdare! În curând veți putea ieși afară, în parc, vă veți putea juca! Este un lucru important pe care trebuie să-l faceți! Apoi, după ce balaurul cu coroană pe cap se va domoli puțin, cred că ne vom putea reîntâlni în sala de spectacole.

Veți putea să vă reîntâlniți cu eroii voștri preferați - cu Jack, cel care urcă pe vrejul de fasole, cu Albă ca Zăpada, cu Pinocchio, cu toți eroii de poveste. Sunt sigur că vă lipsesc.

Vom fi împreună în povestea asta: noi pe scenă, iar voi în sală. Vom avea nevoie de aplauzele și susținerea voastră. Cred că împreună vom trece peste orice greutate. Așa cum se întâmplă în poveștile pe care noi le prezentăm copiilor, eroul, omul bun, învinge. Binele învinge întotdeauna!”, a zis Gabriel Coveșeanu, manager la Teatrul Ion Creangă, într-un interviu la DC News.

Iată interviul:

PROGRAM ONLINE PENTRU SĂPTĂMÂNA 11-17 MAI

Șapte spectacole croite pe diferite mărimi – după povești clasice sau povești nou-nouțe, imaginate de artiștii care le-au pus în scenă – au fost pregătite pentru vizionare săptămâna viitoare. Toate spectacolele sunt difuzate online, pe Facebook.com/TeatrulIonCreanaga, și pot fi accesate din secțiunea Videos a paginii, timp de 3 ore de la publicare. Programul îl găsiți pe pagina Teatrului Ion Creangă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel