EXCLUSIV  Cove: Atunci se vor redeschide teatrele! SOLUȚII pentru ca spectacolele să continue! VIDEO

Actorul și realizatorul TV Gabriel Coveşeanu, sau Cove, așa cum este cunoscut de publicul larg, a vorbit despre măsurile care se vor lua la teatru în contextul pandemiei.

„Cu siguranță, în cazul nostru (n.r. Teatrul Ion Creangă), pentru că vorbim despre un teatru pentru copii, va fi destul de dificil să le cerem micilor noștri spectatori să poarte o mască. Ați văzut că școlile au fost amânate pentru toamnă, e destul de dificil, mai ales pentru cei mici, să impui obligativitatea de a purta mască. Noi ne-am gândit la tot felul de soluții, de a lăsa un spațiu mai mare între spectatori. Dar vorbim despre copii. E greu să impui limite unor copii. Să spunem că vor veni împreună cu părinții la spectacole, dar va fi extrem de greu să-i ținem departe unii de alții, mai ales că au stat izolați în case, iar nevoia de a socializa este foarte mare.

Rămâne să vedem ce decizii vor lua autoritățile. Noi sperăm să se reia spectacolele. Sigur că vom avea la teatru dezinfectant, la intrare un preșuleț îmbibat cu clor și alte măsuri de bază. Dar, dacă se vor impune alte măsuri mai stricte, rămâne să vedem", a spus Gabriel Coveșeanu la DC News TV.

„Într-o sală de 200 de locuri, să avem doar 50-30 de spectatori”, a continuat acesta. „Trebuie să vedem și în ce măsură părinții vor fi receptivi. Dincolo de restricțiile impuse, sunt mulți care se tem în continuare. Probabil, mulți vor evita să vină la spectacol”, a adăugat Cove.

„Eu estimez că poate în septembrie, dacă lucrurile vor arăta altfel, vom putea să jucăm spectacole cu un public mai redus. Pentru perioada de vară, dacă vor fi permise spectacolele, poate vom găsi o variantă de a face spectacole în aer liber, în parc, căutând soluții pentru ca oamenii să nu stea aproape”, a spus Cove. 

Cove, interviu la DC News TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel