Congres PNL. Pe cine susține Iohannis? Teodorescu, analiză pe ”ce n-a spus” președintele

Klaus Iohannis / Foto: Facebook
Klaus Iohannis / Foto: Facebook

Jurnalistul Bogdan Teodorescu a spus în exclusivitate pentru DC NEWS pe cine ar susține președintele Klaus Iohannis pentru șefia PNL.

"Domnul Iohannis nu a spus foarte clar (pe cine susține la șefia PNL n.r.), dar dacă ar fi să înțeleg din ce n-a spus, cred că sigur nu îl susține pe domnul Orban, din simplul motiv că nu l-am mai prea văzut afișându-se cu domnul Orban, în schimb l-am tot văzut afișându-se cu domnul Cîțu. Mai mult decât atât, atunci când a deschis gura pentru a comenta ceva din Partidul Național Liberal a criticat situația de la Iași, care este foarte apropiată atât prin lideri cât și prin realizație, de domnul Orban. Deci dacă ar fi să spunem că înclinăm într-o parte sau alta balanța, cred că Cotroceniul în acest moment se uită cu mult mai multă prietenie la domnul prim-ministru, decât la șeful partidului.

Știți dumneavoastră, alegerile se bazează nu pe cea mai bună opțiune generală, ci pe cea mai bună opțiune posibilă. În momentul în care ai de ales între Orban și Cîțu, alegi între Orban și Cîțu, nu te gândești că poate Cîțu se erodează. Știți cum e, e ca în povestea aia: Arăți rău, dar ai văzut cum arată celălalt? Cam așa este situația și aici. Deși domnul Cîțu se erodează, dar nici domnul Orban nu strălucește în vreun fel, că domnul Orban a intrat deja erodat în anul ăsta. ", a declarat Bogdan Teodorescu în cadrul emisiunii "Ce se întâmplă?" de la DCNews, DCNewsTV. 

Marți, 25 mai, Ludovic Orban, preşedintele PNL, a anunţat oficial că data Congresului Partidului este 25 septembrie, iar numărul total de delegaţi va fi de 5000. 

Vezi mai multe în video:

Tache, despre Congresul PNL și șansele Cîțu vs. Orban

Și jurnalista Diana Tache a vorbit ieri la interviurile DC NEWS despre Congresul PNL. Aceasta a susținut că Ludovic Orban are șanse să rămână la șefia partidului.

"Eu îmi mențin punctul de vedere de acum câteva luni (cu privire la Congresul PNL n.r.). Dacă acest Congres va avea loc anul acesta, Ludovic Orban va avea șanse foarte mari să rămână în funcția de președinte al partidului, dacă ar fi putut fi amânat pentru anul viitor, avea șanse și Florin Cîțu. Dar, revin, citez, știți că mie îmi place mult pilda aia a bunică-mii: "Dumnezeu nu strică două case, face una praf". E important ca PNL-ul să-și repete în oglindă, cum face domnul Barna permanent când se întreabă despre dosarul domniei sale, dacă cumva face ce trebuie în momentul acesta, pentru că ceea ce vedem noi zilele astea nu ne arată... adică, totuși, să vină domnul Emil Boc și să zică: Domnule, nu îl mai susțin pe Orban.", a declarat Diana Tache în emisiunea ”Miercurea Neagră”, de la DCNews, DCNewsTV și GoldFM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel