Codrin Ștefănescu: PSD nu votează la moțiunea de cenzură. Liberalii se vor boicota reciproc

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit, joi, despre decizia PSD cu privire la moțiunea de cenzură inițiată de PNL. 

"Decizia PSD de nu vota mâine la moțiunea de cenzură, hotărâre susținută de altfel și de partenerii noștri de coaliție, nu ține nici de vreo strategie ascunsă și nici de zvonurile lansate de opoziție legate de așa-zisa trădare a unor parlamentari. Pur și simplu încercăm să arătăm întregii țări situația groaznică și starea de haos în care se regăsesc cei de la PNL – PDL", a declarat, joi, Codrin Ștefănescu.

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat că "Demersul lor, nu numai că nu va întruni jumătatea necesară din numărul voturilor parlamentarilor, dar nu se va bucura nici măcar de susținerea tuturor celor care au semnat inițial moțiunea. Întrucât conflictul dintre grupurile de interese din PNL și PDL s-a acutizat tot mai mult în plan central și local, iar disensiunile dintre ei și neînțelegerile vizavi de cele 7-8 liste cu guverne din umbră sunt atât de mari, la votul de mâine, pur și simplu, se vor boicota reciproc".

Codrin Ștefănescu: PSD a anulat mitingul de susținere a Guvernului- Exclusiv

"De altfel, pentru fiecare grup în parte, miza este extrem de importantă: preluarea puterii totale în cadrul marelui PNL și punerea într-o poziție defavorabilă a taberei adverse, în fața lui Klaus Iohannis. Iar aceasta va fi demonstrația finală pentru toți românii care privesc cu maxim interes ziua de mâine, vizavi de cine sunt cei care se bat cu ardoare pentru a pune mâna pe putere. Pentru că ei sunt: aceiași foști colaboratori de nădejde ai lui Traian Băsescu și ai Monicăi Macovei; aceiași servitori umili ai doamnei Elena Udrea, din timpurile sale bune; de fapt, același grup portocaliu care își dorește cu disperare înapoi ministerele pierdute în 2012. Asta-i tot", a conchis Codrin Ștefănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel