Codrin Ștefănescu: PSD a anulat mitingul de susținere a Guvernului- Exclusiv

PNL a decis să anuleze organizarea unui miting la Palatul Parlamentului, vineri, în ziua în care parlamentarii vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Victor Ponta. PSD anunțase contramanifestație și voia să strângă 15.000 de oameni care să susțină Guvernul Victor Ponta. 

Alina Gorghiu, copreședinta PNL, a precizat că a anulat organizarea lanțului uman de la Palatul Parlamentului la îndemnul președintelui de onoare al vechiului PNL, Mircea Ionescu Quintus. Liberala a subliniat că astfel manifestația PSD ar rămâne fără obiect. 

Întrebat dacă PSD mai organizează manifestația de vineri de la Palatul Parlamentului, de susținere a Guvernului Victor Ponta, secretarul general adjunct al partidului a răspuns: "Am anulat". 

Vineri, parlamentarii votează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Victor Ponta, depusă de PNL. Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, pot retrage încrederea acordată Guvernului prin adoptarea unei moţiuni de cenzură, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel