Cine urmează?

Fost procuror general, fost prim ministru, fost super ministru, fost șef la integritate, mulți senatori și deputați, mulți miniștri, și mai mulți primari și consilieri locali, cei mai tari oameni de afaceri, judecători, polițiști.

Cu cătușe. Alina Bica, Adrian Năstase, Elena Udrea, Pinalti, Gigi Becali, Relu Fenechiu, Gabriel Sandu, Monica Ridzi, Cristi David, Ovidiu Silaghi, Varujan Vosganian, Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc, Radu Mazăre, Mircea Băsescu, Nicușor Constantinescu etc etc etc etc.

O săptămână cu șeful inegrității, doi miniștri și un primar aduși la DNA, cum poate fi depășită în așteptările contribuabilor dornici de răzbunare? Greu, foarte greu, dar DNA pare să aibă potențial.Cine urmează? La cine se va opri? Va fi și un fost președinte după gratii? Și alți foști premieri, și alți miniștri și primari? Se pare că da. În România, pare că s-a înregistrat o premieră- numărul găinarilor închiși e depășit de cel al milionarilor.

Ce urmează după? Cine va conduce țara? Se vor schimba și legile, și regulile, sau după încă alți 10 ani, generațiile care vin vor avea și ele spectacolul lor cu cătușe, parada cătușelor? Pare că nimeni nu a gândit mai departe, iar cetățenii sunt mulțumiți cu această fază. După atâta chin, se simt răzbunați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel