Celia, probleme de sănătate după COVID-19: Am dezvoltat un sindrom intestinal, nu știu exact cum o să scap de el. Virusul ăsta e foarte pervers

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Celia a trecut prin momente cumplite din cauza COVID-19. Cu ce probleme de sănătate a rămas, deși a fost declarată vindecată. 

Cântăreața a dezvăluit zilele trecute că atât ea, cât și familia ei, au fost infectate cu SARS-CoV-2 și că au fost la un pas de moarte.

Invitată la "Xtra Night Show", artista a dezvăluit că a rămas cu grave probleme de sănătate, deși a fost declarată vindecată. Mai exact, potrivit ei, a dezvoltat un sindrom intestinal care îi dă mari bătăi de cap și în prezent.

"Nu m-aș fi gândit nicio secundă că o să trecem prin așa ceva, nu credeam că eu, care am 36 de ani, sora, care are 38 de ani. Am făcut o pneumonie, am luat tratament acasă, dar, din păcate, în zilele a 6-a și a 7- a eu n-am mai reușit să-mi scad febra. Am dezvoltat un sindrom intestinal, nu știu exact cum o să scap de el, nu este deloc ușor și ok, dar virusul ăsta e foarte pervers", a declarat Celia.

Vezi și: Artista Celia vorbește despre cum a trecut peste COVID. „A fost un coșmar pentru mine”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel