EXCLUSIV  Ce vrea să facă actorul Cristian Șofron la Teatrul Odeon - VIDEO

Cristian Șofron, marinarul Mihu din filmul serial "Toate pânzele sus", a vorbit despre ideile pe care le are pentru Teatrul Odeon din funcția de director.

"Îmi propun multe pentru Teatrul Odeon. Aș vrea foarte mult ca Teatrul Odeon să nu fie niciodată un teatru care să fie considerat ca fiind numărul 2, 3 sau 4 în România. Mi-am propus să fim numărul 1 în România. Am convingerea că așa se va întâmpla. În primul rând, mă bazez pe trupa Teatrului Odeon. Am găsit aici o trupă de artiști absolut minunată, super valoroasă și profesionistă. În plus, Teatrul Odeon are cea mai bună trupă tehnică. Sunt niște oameni devotați, profesioniști, lucru care contează foarte mult în procesul de fabricare a unui spectacol. De asemenea, mă bazez pe lucrurile pe care le simt și care cred că sunt necesare pentru Teatrul Odeon", a zis actorul Cristian Șofron la interviurile DC News.

[citeste si]

"Teatrul Odeon beneficiază de aportul direct a doi dintre cei mai importanți regizori din România. Îi avem alături de noi pe Alexandru Dabija și Dragoș Galgoțiu, iar lucrul acesta nu poate fi de nebăgat în seamă", a mai zis directorul Teatrului Odeon.

Rețea de teatre

"Aș vrea să facem un fel de rețea a Teatrelor Odeon din lume pentru că în afară de celebrul Teatru Odeon de la Paris, mai sunt destule teatre Odeon în lume", a adăugat actorul.

Iată răspunsul:

VEZI AICI interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel