Botezatu, infectat cu SARS-CoV-2. Monica Pop: E un lucru deosebit ce s-a întâmplat aici!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Medicul Monica Pop a vorbit despre Cătălin Botezau, care a fost infectat cu virusul Sars-CoV-2, însă, din fericire, a avut o formă uşoară.

Designerul s-a temut pentru viaţa sa. „Da, am avut Covid. Mi-a fost foarte frică, pentru că nu ştiam cum reacţionează organismul, fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă uşoară. Nu am avut miros, aşa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot şi am văzut că nu miros”, a declarat designerul, la Metropola TV.

Monica Pop, declarații

„E un lucru deosebit ce s-a întâmplat aici, pentru că dânsul oricum, nu avea cum să nu aibă imunitatea scăzută, din moment ce făcea tratament polichimioterapic şi cu toate astea a făcut o formă uşoară şi asta spune foarte mult. Mă bucur foarte mult că aţi pomenit lucrul acesta şi bravo celor care au spus prima dată, pentru că este într-un fel o încurajare. Ne-am săturat să auzim numai de nenorociri, de morţi, de drame, de pacienţi care sunt foarte mulţi, că în Terapia Intensivă nu mai sunt locuri. Spre încurajare, absolut nimic.

Oamenii nu au o susţinere psihică, oamenii sunt căzuţi moral, unii care nu au nicio boală şi nu au niciun fel de problemă. (...) Nu se poate ca oamenii să fie descurajaţi în halul acesta. Este o infuzie de rău peste tot şi nu e normal, a spus Monica Pop, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel