Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova) - Trebuie să ne punem în pielea celor de la Clinceni, să jucăm ca ei împotriva noastră

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, este convins că meciul cu Academica Clinceni va fi unul dificil şi că pentru a câştiga elevii lui Victor Piţurcă trebuie să abordeze partida aşa cum ar face-o adversarii împotriva formaţiei sale.

"Suntem în faţa unui joc la fel de important ca toate celelalte. Din punctul meu de vedere nu există un adversar slab. Am câştigat unele meciuri pe care le considerăm mai grele, împotriva celor de la Viitorul sau Gaz Metan, şi am avut probleme cu echipe aşa a zis mai slab cotate. De asta spun că ne aşteaptă un meci foarte greu, dar eu zic că suntem pregătiţi. Meciuri uşoare sigur nu ne vor aştepta de acum încolo. Obiectivul nostru este câştigarea campionatului şi trebuie să privim adversarul cu respect, să ne punem în pielea lor, să avem atitudinea pe care o au ei când vor juca împotriva noastră. Probabil că dacă nu vom câştiga cu Clinceni şi în cupă unii dintre suporteri nu vor veni la meciul cu Dinamo, dar nu vreau să mă gândesc la acest lucru, pentru că obiectivul nostru este să câştigăm meciul de la Clinceni şi trebuie să ne concentrăm pe asta apoi vom mai vedea. Cupa şi meciul cu Dinamo sunt pe un plan secundar", a afirmat Vătăjelu, joi, într-o conferinţă de presă.

Vătăjelu crede că echipa sa poate să cucerească în acest sezon atât titlul de campioană, cât şi Cupa României.

"Mi-aş dori să câştig ambele trofee cu Universitatea, şi cupa şi campionatul, ştiu că uşor nu o să fie, dar eu cred că ambele sunt de atins. Pentru că în campionat este un drum foarte lung, apoi urmează play-off-ul, iar în cupă cred că dacă ne concentrăm foarte bine îl putem obţine. La campionat că va fi o luptă destul de strânsă, cu Viitorul, cu CFR, cu FCSB, care cred că va intra în play-off", a mai spus Vătăjelu.

Partida Academica Clinceni - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 14-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 15:00, la Clinceni.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel