EXCLUSIV  Bendeac, așa cum nu l-ai mai văzut. Gloria Găitan: Mihai l-a înviat

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Actrița Gloria Găitan a vorbit, pentru DC News, despre piesa momentului, în care Mihai Bendeac și-a făcut debutul regizoral. 

"Pe 23 ianuarie a avut loc premiera spectacolului Nunta lui Krecinski, la Teatrul de Comedie din București, și evident marele debut regizoral al actorului Mihai Bendeac, care a făcut un happening din acest spectacol extrem de clasic, pe care l-a înflorit, l-a coafat, l-a împrospătat, l-a adus înspre noi. Este o piesă scrisă în 1850, Mihai Bendeac a reușit să o aducă în secolul nostru. E foarte actuală.

Bendeac și-a pus amprenta


Spectacolul s-a jucat și acum 15 ani, la Teatrul Național, însă s-a păstrat cheia aceea clasică: teatru rusesc, adânc, greoi. Și Mihai l-a înviat. Într-adevăr, scriitura a modificat-o pe ici, pe colo, și-a pus amprenta asupra acestui text scris de un dramaturg rus.

Mihai Bendeac și joacă în spectacol. Nu este rolul principal, însă are un aport extraordinar în spectacol și lumea îl iubește foarte mult. A lipsit în ultima perioadă din teatru", a declarat Gloria Găitan pentru DC News. 

Interviul complet, în videoul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel