B-FIT in the Street la start. 200 de artiști, în stradă

B-FIT in the Street se va desfășura în acest week-end, în București.

Peste 200 de artişti din România, Franţa, Italia, Olanda, Marea Britanie, Spania, Germania şi Belgia vor prezenta în Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti - B-FIT in the Street spectacole de acrobaţie şi jonglerie, pe catalige, de dans contemporan, performance stradal.

La ediţia din acest an a festivalului, care se desfăşoară în acest weekend, de vineri până duminică, vor avea loc peste 60 de reprezentaţii în zece zone cheie din Capitală. Festivalul include spectacole premiate, companii de teatru de stradă aflate pentru prima dată la Bucureşti şi reprezentaţii în premieră de free-running.

B-FIT in the Street poate fi văzut în mai multe zone din centrul Bucureştiului: Piaţa Universităţii, Piaţa 'George Enescu', Piaţa Revoluţiei, Piaţeta Teatrului Odeon, Calea Victoriei şi Centrul Istoric - Piaţa 'Sfântul Anton', Piaţa Roma, strada Franceză, strada Lipscani, strada Gabroveni. Parada va avea loc sâmbătă, pe Calea Victoriei, de la Piaţa 'George Enescu' până la Piaţa Universităţii.

B-FIT in the Street program


În deschiderea festivalului, vineri, de la ora 19,00, 11 trupe internaţionale de teatru de stradă vor anima străzile şi pieţele Capitalei. Piaţa Universităţii va fi zona centrală a zilei de deschidere cu un program de spectacole - defilări pe catalige şi spectacole de acrobaţie, reprezentaţii ale stegarilor şi ale muzicanţilor toboşari şi cimpoieri.

Piaţa Revoluţiei va găzdui un spectacol premiat de acrobaţie aeriană din Germania - Magnolia, iar Calea Victoriei va deveni scena artiştilor de free-running de la Zero Degre. Centrul Istoric (strada Franceză, strada Lipscani, strada Gabroveni, Piaţa Roma, Piaţa 'Sfântul Anton') va găzdui spectacole de acrobaţie, jonglerie pe biciclete şi catalige, stegari şi mici concerte stradale. Spectacolele încep de la ora 18,00 (excepţie prima zi de festival, când încep de la ora 19,00) şi se desfăşoară concomitent în mai multe zone din Bucureşti, până la ora 23,00. Intrarea este liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel