EXCLUSIV  Aripi pentru copii – expoziție la Facultatea de Utilaj Tehnologic

Flaviu Predescu / 04 dec 2018 / 09:51 Salveaza PDF Comentarii
Aripi pentru copii – expoziție la Facultatea de Utilaj Tehnologic
Descriere foto: Aripi pentru copii – expoziție la Facultatea de Utilaj Tehnologic

Galeria ARTUT dorește să ofere un dar celor mai tineri artiști și de aceea organizează în perioada 4 decembrie – 7 ianuarie expoziția de arte vizuale – Aripi, găzduită cu generozitate de Facultatea de Utilaj Tehnologic, din cadrulUTCB, Calea Plevnei 59; sector 5.

Vernisajul are loc azi, marți, 4 decembrie, ora 18, în holul central al corpului H, Facultatea de Utilaj Tehnologic, anunță organizatorii într0un comunicat.

Expoziția este o expoziție concurs. Premiile se acordă pe categorii tematice și pe grupe de vârstă. Cu această ocazie se va acorda și un premiu special din partea Facultății de Utilaj Tehnologic. Lucrările vor primi note din partea publicului vizitator și din partea unui juriu de specialitate.

Curator al expoziției, profesor îndrumător al unei grupe de copii ce participă la expoziție, Ioana Badea susține că „astfel de întâlniri sunt benefice, fiindcă fiecare devine conștient de valoarea sa”.

Maria Alexe, curator al expoziției a declarat de asemenea exclusiv pentru DC News că „Această expoziție este dedicată în primul rând copiilor, dar și tuturor acelora care la vârsta copilăriei au simțit bucuria jocului cu forme și culori, au desenat, modelat sau pictat, chiar dacă apoi la vârsta maturității au uitat această bucurie".


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27