Apă cu castraveți. De ce e bine să bei zilnic

 Castraveți
Castraveți

Este foarte important să bem multă apă pe parcursul unei zile, însă atunci când vrei altceva poți să apelezi la apa cu castraveți. 

Combinația reprezintă o alternativă bună și are capacitatea de a hidrata intens corpul. Apa cu castraveți este bună pentru musculatură. Castraveții furnizează siliciu, un mineral important pentru sănătatea musculaturii și este cu atât mai bine cu cât consumi apa cu castraveți în fiecare zi, potrivit mdhealthtips.com. Ce trebuie să faci este doar să adaugi câteva rondele de castravete într-o sticlă cu apă și să o consumi în timpul antrenamentului la sală pentru a furniza mineralele necesare musculaturii.

Castraveții mai conțin antioxidanți care mențin pielea elastică. Dacă suferi de acnee, poți să folosești feliile reci de castravete pentru a le aplica pe zonele cu probleme. Acestea vor reduce roșeața cauzată de coșuri. De asemenea, poți chiar să folosești apa cu castravete pentru a clăti fața cu ea.

[citeste si] 

Conținut caloric

Apa are zero calorii, însă adăugând câteva felii de castravete nu trebuie să te îngrijorezi în privința conținutului caloric. Apa cu castravete nu are mai mult de 45 de calorii, susțin specialiștii, astfel că poți să o consumi în siguranță, notează eva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel