Antonescu, îndemnat să fraternizeze cu Serviciile: ”Ponta a înțeles”

crin_antonescu
crin_antonescu

Prezidențiabilul Crin Antonescu ar trebui să înțeleagă faptul că serviciile secrete tind să controleze societatea, politicul și justiția, dacă nu sunt ținute corespunzător în frâie de instituțiile care trebuie să facă asta, i-a transmis senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu președintelui său de partid.

”Îl critic pe domnul Crin Antonescu pentru că nu s-a văzut din demersurile pe care le face ca înțelege importanța reală a serviciilor secrete în societatea în care trăim noi. Domnul Crin Antonescu se plasează în raport cu serviciile secrete într-o societate virtuală în care România nu se află încă. Și, din păcate, nu se va mai afla încă multă vreme. Adică acea societate în care serviciile secrete sunt controlate, sunt controlate de catre instituțiile care trebuie să le controleze. Noi suntem într-o societate în care serviciile secrete au tendința de a controla ele societatea, ele politicul, ele Parlamentul și justiția și așa mai departe. Domnul Crin Antonescu trebuie să înțeleagă acest lucru și înțelegându-l să facă atâta parteneriat cu serviciile secrete cât e necesar”, spune Sorin Roșca Stănescu.

El precizează că mecanismul de colaborare cu servciile a fost înțeles și aplicat mai  bine de Victor Ponta.

”Și domnul Victor Ponta nu este lipsit de inteligență la acest capitol legat de serviciile secrete. Faptul că domnul Victor Ponta a înțeles importanța serviciilor secrete îi creează un ascendent”, adaugă senatorul.

Un lider social-democrat a tradus afirmațiile lui Sorin Stănescu prin faptul că liberalul încearcă să-i creeze lui Antonescu imaginea unui lider vertical, în timp ce Ponta ”s-a vândut serviciilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel