André Rieu, mesaj de Paște în limba română - VIDEO

André Rieu, artistul care va susține o serie de concerte la București în iunie, a transmis fanilor un mesaj de Paște, în limba română. 

"Dragi prieteni din toată România, vă urez tuturor un Paște fericit! Bucurați-vă de acest moment special al anului cu familiile și prietenii! Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în curând și toate cele bune din Maastricht", spune André Rieu în mesajul video postat pe canalul său oficial de YouTube.

Bilete pentru concertele din iunie susținute de André Rieu în Piața Constituției din București sunt încă disponibile prin rețeaua Eventim, anunță organizatorii români. André Rieu a anunțat șapte concerte la București, pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este deținătorul celei mai mari orchestre private din lume și a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul și numeroși soliști internaționali susțin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un milion de spectatori, scrie Agerpres.

VEZI ȘI: Andre Rieu, către Mircea Badea, în română: "Antena 3 este aici!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel