André Rieu, al șaptelea concert la București, pe 5 iunie. Gheorghe Zamfir, invitat special

André Rieu, din câte se pare, s-a îndrăgostit de România. Artistul a anunțat că va mai susține încă un concert în luna iunie, al șaptelea, la București. Biletele pentru al şaptelea concert sunt disponibile deja prin reţeaua Eventim.

André Rieu şi-a programat un show suplimentar pe 5 iunie, iar Gheorghe Zamfir va fi invitatul special al spectacolelor sale.

Cunoscutul violonist a încheiat, joi, o scurtă vizită la Bucureşti şi, înainte de a pleca, şi-a anunţat fanii români că artistul Gheorghe Zamfir va fi invitatul special al concertelor pe care le va susţine în Capitală.

"Mă simt atât de bine că am putut revedea Bucureştiul şi am întâlnit din nou oamenii săi minunaţi! Pregătesc cu plăcere detaliile programului concertelor de la Bucureşti şi sunt foarte bucuros că Gheorghe Zamfir mi se va alătura!", a declarat André Rieu.

Citește și: Andre Rieu, către Mircea Badea, în română: "Antena 3 este aici!"

André Rieu promite un eveniment unic, concertele de la Bucureşti fiind singurele organizate în aer liber pe care artistul le susţine în lume, pe lângă cele de la Maastricht, oraşul său natal.

Peste 50.000 de bilete pentru concertele susţinute de André Rieu la Bucureşti s-au vândut până în prezent, cererea fiind în creştere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel