EXCLUSIV  Amanta noastră de la minister. Un triunghi amoros frecvent întâlnit în România? / video

Amanta noastră de la minister... 

... este realitatea zilelor noastre? Așa am spune dacă am fi cârcotași, însă este doar o piesă de teatru la care Gabriel Fătu vă invită.

„Majordomul, ministrul și amanta. Un triunghi amoros foarte des întâlnit în România anilor 30… Orice asemănare cu realitatea de azi, este, evident, neîntâmplătoare!

Mincinoși mințiți… înșelători înșelați… încurcături încurcate… într-un cuvânt o comedie sclipitoare, jucată într-un ritm alert.


Nu lipsesc nici momentele dramatice, în care planurile, cusute cu ață mult prea subțire, duc la destrămarea tuturor relațiilor din casa Ministrului Iorgu Vasiliu. Cu decizii nebunești motivate de dragostea oarbă, cu suspans determinat de amenințări cu moarte și cu un Inspector de poliție, care intervine la momentul potrivit pentru a încerca să dezlege un mister, nu mai e nevoie decât de un Nebun, pentru ca „Amanta noastră de la Minister” sa devină și o comedie Polițistă, plină de umor”, se arată în descrierea piesei de teatru.

Actorul Gabriel Fătu ne-a vorbit despre acest spectacol.

„Eu acum repet o piesă a lui Andreas Petrescu. Se numește „Amanta noastră de la minister”. Cum sună? Regia Gelu Colceag. Eu joc rolul majordomului. Amanta este și a majordomului, dar și a domnului ministru. Ministrul are o soție cu bani și datorită banilor ei, a ajuns ministru. El are și o amantă, doar că amanta se iubește și cu majordomul când nu e ministrul acasă”, a zis Gabriel Fătu.

„Am început discuțiile despre acest spectacol prin septembrie, octombrie. Prin octombrie, noiembrie, ne-am apucat de treabă. Trebuia ca la sfârșit de decembrie să fim gata. Noi nu suntem gata nici azi. Avem premiera săptămâna viitoare”, a mai zis Gabriel Fătu.

2. -imagine fara descriere- (afis-amanta-noastra-de-la-minister-tdr-scaled_76557600.jpg)

Detalii despre spectacolul „Amanta noastră de la minister”, spectacolul de la Teatrul Dramaturgilor Români, locul unde puteți avea imaginea semnificativă a dramaturgiei românești, prin valorile și specificul ei:

De:
ANDREAS PETRESCU

Regie:
GELU COLCEAG

Scenografie:
IOANA COLCEAG

Asistent regie:
VLAD CORBEANU

Cu:
ADRIANA TRANDAFIR
IONUȚ CIOCIA
ALEXANDRA APETREI / CLAUDIA VASILE
VLAD CORBEANU
MIHAI MUNTENIȚĂ
și
GABRIEL FĂTU

Bilete pentru acest spectacol pot fi cumpărate de pe site-ul Teatrului Dramaturgilor Români, acolo unde găsiți și datele în care puteți merge să-l vedeți.

Vedeți aici mai multe:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel