ALERTĂ de călătorie pentru românii care se duc în Spania. MAE, ANUNȚ despre regiunile afectate

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, regiunile Navarra şi La Rioja, că autorităţile spaniole au emis un cod portocaliu de caniculă, pentru perioada 7 - 9 august. 

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Bilbao: +34944245177, +34944233963, +34944256271, +34944256272, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români, care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter urgent, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al oficiului consular al României la Bilbao: +34608956278.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet:

http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/ES-Spania.html, http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/avisos, http://bilbao.mae.ro/contact, http://www.mae.ro/, http://www.meteoalarm.eu/ şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă', care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel