Alcoolul face ravagii la volan. Şoferi sancţionaţi

accident pe soseaua Bucuresti Pitesti
accident pe soseaua Bucuresti Pitesti

Accident la Brăila, după ce şoferul a urcat băut la volan. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Poliţiştii au depistat 189 de şoferi băuţi la volan, numai în ultimele trei zile.

În Brăila, un şofer băut a intrat în plin cu maşina într-un sens giratoriu pietruit, pe şoseaua de centură a oraşului. Un pasager care se afla în autoturism alături de şofer a fost rănit şi transportat la spital. Potrivit IPJ Brăila, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei exacte.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Weekend cu sancţiuni pentru şoferii băuţi

Potrivit unui comunicat al poliţiei, un număr de 189 de şoferi au fost depistaţi, în ultimele trei ziel, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi au fost constatate peste 300 de infracţiuni.

Direcţia Rutieră a organizat în toată ţara o amplă acţiune pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor. Au fost aplicate 13.189 de sancţiuni contravenţionale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel