EXCLUSIV  Actorul Lari Giorgescu: De fiecare dată trebuie să dau socoteală pentru numele meu

Lari Giorgescu
Lari Giorgescu

Lari Giorgescu, actor la Teatrul Național din București și unul dintre cei mai talentați actori tineri români, a explicat, într-un interviu exclusiv pentru DC News, semnificația prenumelui său, și de ce există o greșeală la numele de familie.  

"Lari nu e un nume comun. Tata a găsit cumva o breșă de scăpare. S-a făcut un compromis de la unul din verii mei primari, care îmi este și naș, îl chemă Ilarion, iar tata a optat pentru Lari. De fiecare dată trebuie să dau socoteală pentru numele ăsta. Mă întreabă: "dar chiar numele ăsta? Chiar așa te cheamă pe tine, Lari?" Și eu zic: "Da, așa mă cheamă". Și ei zic: "Ia să văd în buletin".

Numele Giorgescu este o greșeală

"Și Giorgescu este o greșeală pe care au făcut-o, pe vremea de dinainte de 90, niște oameni care au semnat certificatul de căsătorie al bunicii mele. Practic, bunica și bunicul meu nu au fost niciodată căsătoriți, deși au fost căsătoriți și au trăit împreună până la sfârșitul vieții. Dar pe unul îl chemă Georgescu, iar pe bunica Giorgescu. Pe tata l-au trecut în acte după certificatul de căsătorie al bunicii, pe fratele tatălui meu l-au trecut în acte după certificatul de căsătorie al bunicului. Practic, suntem două familii separate, din punct de vedere legal", a mai zis Lari Giorgescu la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel