EXCLUSIV  Actorul Lari Giorgescu, admitere inedită la Teatru: A uimit comisia

Actorul român Lari Giorgescu a povestit, la DC News, despre actorie și admiterea inedită la Facultatea de Teatru. Tânărul actor a recitat în țigănească o binecunoscută poezie românească, șocând comisia de admitere.  

Teatrul, o ambiție și încăpățânare

"Teatrul a fost o ambiție și o încăpățânare a mea. Făceam cu totul altceva, i-am ascultat încă de mic pe ai mei, am mers la liceul economic, pe care l-am terminat și pe care îl terminase și mama mea și m-au sfătuit să mă duc acolo. După care m-au sfătuit să termin Facultatea de Inginerie a Mediului, la care am și intrat, dar le-am zis că vreau să dau examen la Facultatea de Teatru, o singură dată, dacă intru, înseamnă că asta trebuie să fac, dacă nu intru, înseamnă că trebuie să fac cu totul altceva. Am dat examenul, am intrat", a zis actorul la DC News.

Legende cu admiterea la Teatru: Poezie spusă în țigănească

"Am o legendă, care s-a transformat într-o legendă în rândul celor din anul meu. Am intrat cu o poezie spusă în limba țigănească, ceea ce nu le-a venit să creadă oamenilor. Eu sunt din Craiova, dintr-un cartier mărginaș, știam fotbal și aveam foarte mulți prieteni țigani. Ca atare, i-a venit o idee celui care mă pregătea pentru admiterea la facultate să traduc "Plumb", de George Bacovia, pentru că în cimitirul din cartierul meu, majoritatea groparilor erau de această etnie. Și am tradus-o! Am rugat pe cineva s-o traducă așa cuvânt cu cuvânt. Îmi făcusem așa un monolog destul de impresionant, pentru că întâi vorbeam în românește prima strofă, apoi pe-a doua o cântăm și ziceam în țigănește. Moment în care, comisia văzându-mă, a fost puțin șocată, nu se aștepta, dar am intrat", a mai spus Lari Giorgescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel