Actorul George Ivașcu, DEMISIE de la conducerea Metropolis: Rezultatul evaluării, UMILITOR. Nu poți face artă umilindu-i pe artiști

Foto Facebook Teatrul Metropolis
Foto Facebook Teatrul Metropolis

Actorul George Ivașcu și-a depus astăzi de demisia de la conducerea Teatrului Metropolis. 

Motivul invocat al demisiei a fost lipsa corectitudinii informațiilor pe care primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, le-a oferit. Actorul George Ivașcu a construit de la zero Teatrul Metropolis, așa cum și subliniază în demisia sa - ca fiind o onoare- și afirmă că pleacă cu capul sus din această funcție, prin demisia semnată astăzi. Deși a făcut din Teatrul Metropolis un real succes - unul pe care Primăria Municipiului București a ales să-l subfinanțeze în ultimii doi ani - în urma evaluării lansate de Nicușor Dan, George Ivașcu, managerul teatrului a luat nota 7,94. Managerii de teatru care iau o notă mai mare de 7 își continuă contractul, dar cei care iau o notă mai mică de 8 nu mai au dreptul să participe la evaluarea finală, conform aprecierii PMB. 

”Astăzi, de Ziua Internațională a Artei, Directorul fondator al Teatrului Metropolis și-a depus demisia anunțată ieri.

”Nu cred că poți face Artă umilindu-i pe artiști” - George Ivașcu.

Stimate domnule Primar General Nicușor Dan,

Subsemnatul George Ivașcu, Director fondator al Teatrului Metropolis, vă rog să luați în considerare, începând de astăzi, 15 aprilie 2022, demisia mea din această funcție.

Deși rezultatul evaluării pe anul 2021 îmi permite să îmi continui activitatea încă doi ani, îl consider umilitor și, împreună cu lipsa dumneavoastră de comunicare reală, lipsa corectitudinii informațiilor despre situația Teatrului Metropolis pe care le-ați oferit în mod repetat în ultima perioadă, precum și lipsa de încredere în calitățile mele manageriale, pe care ați declarat-o public, fac, practic, imposibilă colaborarea noastră în continuare.

A fost o onoare pentru mine să construiesc Teatrul Metropolis de la zero acum 15 ani, un teatru de proiecte absolut necesar și devenit de mare succes, și le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături pe acest drum greu dar frumos – echipă, artiști din toate generațiile, colaboratori, parteneri și public.

Plec cu capul sus și cu misiunea împlinită.

Regret că drumul nostru a fost oprit de dumneavoastră în ultimii doi ani prin subfinanțare cronică, dar consider că această decizie vă aparține în totalitate, ca Primar General și sunt sigur că se încadrează în viziunea pe care o aveți asupra vieții culturale a orașului București.

Ca actor și profesor, nu pot decât să vă urez succes.

Cu stimă,

George Ivașcu” arată postarea publicată de Teatrul Metropolis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel