Actorul Florin Zamfirescu: Pentru mine, România e un hoit, e o halcă din care toți se bat să mai ia câte o bucată

Actorul Florin Zamfirescu: Pentru mine, România e un hoit, e o halcă din care toți se bat să mai ia câte o bucată / Foto: Agerpres
Actorul Florin Zamfirescu: Pentru mine, România e un hoit, e o halcă din care toți se bat să mai ia câte o bucată / Foto: Agerpres

Actorul Florin Zamfirescu a vorbit despre situația politică și socială din România.

Actorul Florin Zamfirescu a vorbit duminică seara, în cadrul emisiunii "Culisele Statului Paralel", de la Realitatea PLUS, despre situația politică și socială din România.

"Cel mai și cel mai mult mă revoltă acuzația făcută la adresa întregului popor român: "Voi unde ați fost când s-a vândut petrolul?" Și eu fac parte din poporul român. "Nu mai avem nevoie", spuneau atunci cei care au preluat puterea. "Nu mai avem nevoie pentru ca noi luăm gaz din Ungaria". Noi am avut vreo putere (să împiedicăm vânzarea petrolului românesc - n.r.)? Acum, dacă se vinde portul Constanța ca să intrăm in Schengen, noi ce putere avem? Ne întreabă pe noi cineva?", a afirmat Florin Zamfirescu.

În plus, actorul a explicat și de ce nu va mai merge la vot la alegerile din 2024.

"Teoria mea este că votul - dacă ar folosi la ceva - nu ne-ar da voie să votăm. Doar iluzia că contribui și tu cu ceva, că exprimi.De ce credeți că se zbat să ia puterea? Ca să distrugă. Pentru mine România e un hoit, e o halcă din care toți se bat să mai ia câte o bucată. Și după aceia se trezește cineva să întrebe: "Domnilor, da voi ce ați păzit? Voi unde ați fost"?", a mai spus actorul.

"Vrem o țară ca afară"

"Vrem o țară ca afară. Asta e cea mai tâmpită chestiune. I-am spus-o și lui Florin Chilian când a lansat-o că eram cu el. Avem în interior niște cozi de topor care se prevalează de afirmațiile din afară și ne dau în cap. La noi, tara cea mai gravă e minciuna. Domnilor, omul minte de dimineață până seara. Omul minte gratuit fără să-și dea seama. Domnilor, nu mai mințiți! Spuneți adevărul!", a mai afirmat Zamfirescu.

Actorul a mai spus că "tot Mapamondul e cu ochii pe România, e chit pe asta: România va dispărea. Cineva a spus: "Aveți o țară prea frumoasă ca să o puteți păstra fără luptă". Voi nenorociți și distrugeți un popor și o țară cu merite. Țara asta a dat lumii oameni grei, oameni care nici măcar nu mai sunt pomeniți ca să fiți voi vedete. Țara asta a dat actori, dansatori, balerini și pictori. Ar trebui să vă fie rușine să apăreți în fața poporului și să mințiți".

Actorul Florin Zamfirescu, fază tare de la autorecenzare: E o minciună. Nu suntem căsătoriți, eu am 73 și ea are 53

Actorul Florin Zamfirescu a povestit o întâmplare amuzantă de la autorecenzare. Soția sa a încercat să completeze formularul online, iar atunci când a trebuit să menționeze dacă este sau nu căsătorită, softul nu a lăsat-o să bifeze că trăiește în parteneriat cu actorul Florin Zamfirescu, fără a fi căsătoriți. Între cei doi există o diferență de vârstă destul de mare, de 20 de ani. În consecință femeia a bifat în chestionarul de autorecenzare că este căsătorită, iar Florin Zamfirescu spune că asta este o minciună.

"Suntem într-un moment în care eu va trebui să intervin, poate vom și râde puțin, dar e real. Deci, a fost soția mea, nu soția mea, că nu suntem căsătoriți, partenera mea și ea declarând, este corectă, diferența dintre noi e de 20 de ani. Eu am 73 și ea are 53 sau 52 poate și a zis:" Domnule, nu suntem căsătoriți, nu pot să mint aici" și a declarat: "Parteneriat" și vârstele, și aparatul i-a răspuns: "Nu se poate". Cum adică domnule, ce nu se poate? Păi nu se poate. Declarați că sunteți soție că atunci se poate. Poate să fie și 11 ani ea și bărbatul 90 de ani, soție se poate, da parteneriat nu. Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă: soț și soție. Și aparatul a răspuns: "Așa e posibil". E o minciună.", a povestit actorul Florin Zamfirescu în cadrul emisiunii 100%, moderată de Laurențiu Botin. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel