Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Acel moment când spectatorii nu cunosc limba vorbită pe scenă. Mihai Mălaimare, moment amuzant: Este "Jos Iliescu!", în greaca veche

Actorul Mihai Mălaimare a vorbit despre piesele de teatru în care există pasaje în limbi străine publicului, la DC News TV.

Actorul Mihai Mălaimare a vorbit despre piesele de teatru în care există pasaje în limbi străine publicului. Acesta își aduce aminte de un moment amuzant integrat fără știrea spectatorilor într-una dintre piesele de  teatru.

„Mi-a povestit Eugen Cristea o chestie legată exact de asta. O să apară în interviul pe care i l-am luat pentru cartea «Teatru Național așa cum l-am iubit»”, a povestit Mihai Mălaimare la DC News TV.

„În sală erau împrăștiați actori cu niște bambus în mână și făceau «mala hâp », niște sunete așa și băteau cu sulița. La un moment dat, un spectator îl întreabă pe Matei Gheorghiu: «Maestre, ce înseamnă malahâp ăsta?» și el îi răspunde «Este "jos Iliescu!", în greaca veche». Era logica discursului politic în momentul respectiv”, a adăugat el.

Mihai Mălaimare îl imită pe Radu Beligan. Două bancuri cu marele artist

”O întâmplare care a avut loc în institut - a fost o tevatură teribilă cu un document semnat de Costache Antoniu care era rector. Se duseseră golanii ăia din anul patru și i-au spus: "Ăștia de la cantina medicinei - că noi mâncam la cantina medicinei - ne tratează rău, ne dau porții mici și aș vrea să interveniți dumeavoastră ca rector și să le semnăm o scrisoare"... "Sigur că da, se face ceva repede". S-au dus ei, au adus hârtia de semnat și zice: "Unde îmi sunt ochelarii?". Nu îi găsea. Și a semnat el cu rugămintea de a se petrece imediat. Ăia au pus hârtia pe geam în care scria așa: "Noi studenții din anul patru vă rugăm să aprobați mutarea mezaninului la etajul trei că ne e greu să coborâm”, își amintește maestrul Mihai Mălaimare.

O altă amintire savuroasă și amuzantă pe care a povestit-o celebrul actor face referite la un moment teatral jucat alături de cunoscutul Radu Beligan.

”Eram în scenă... eu cu Radu Gheorghe... eram Ahile și Piramus și servitorii lui Romulus care medita înainte să se culce și de sub patul lui se rostogolea un centurion care adormise. Noi ne uitam la el și îi picuram ceară pe brațe și ăla facea: mmmm, mmmm... La care Beligan zice: "Dați-i, dați-i mai bine pe ureche că a uitat să îmi facă antena de bulgari".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel