A apărut ULTIMA filmare cu Maradona înainte de moarte / VIDEO

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ultima filmare cu Maradona, înregistrată în casa sa din carteierul San Andres de Tigre, a fost publicată.

Cu câteva zile înainte de a muri, Maradona a fost internat în clinica privată Olivos din Buenos Aires, pentru o operație de eliminare a unui hematom, un cheag de sânge de pe creier. Acum, la peste 2 luni după moartea lui, a fost publicat un videoclip care a fost înregistrat după ce a fost externat din spital, prelat de Marca, în care Maradona vorbește cu greutate și arată foarte slăbit.

Clipul a fost înregistrat în lui casa Maradona din cartierul San Andres de Tigre, în bucătărie, alături de Veronica Ojeda, partenera lui.

„Am primit o lovitură, dar totul este în regulă", a spus Maradona într-un mesaj video adresat medicului său Leopoldo Luque. „Știi că nu-mi plac intimitățile, dar când sunt cu oameni buni ies din cochilia ma. Te sărut, Luque. Leopoldo Jacinto Luque", mai spune Maradona vizibil afectat, dar într-o dispoziție bună.

Maradona a murit în luna noiembrie (vezi AICI), la vârsta de 60 de ani, după un stop cardiac şi a fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires, potrivit Publika.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel